Post by miathorpieharhui on Mar 12, 2022 9:31:47 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Food Gang ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Food Gang IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ vara mnoge dragulje ▞▞▞
▞▞▞ Food Gang 2022 version ▞▞▞
Ova igra zahtijeva internetsku vezu za "igranje na mreži", ali kada promatrate igrače svaki krug, oni se ponašaju točno kao botovi i uvijek su UVIJEK predvidljivi. "Igrači" se ponašaju na isti način na svakom meču. Kada odaberem lik nindže i postanem nevidljiv pred njihovim očima dok se borim s njima, oni se ponašaju kao da sam postao nepostojeći i nikada ne pokušavaju pucati nasumično. Samo automatski ciljaju na mog dalekog suigrača. Vrlo obmanjujuća igra i odvratan prodajni trik.
Food Gang | Misljenje - Gaming - Balkan School Forum
neću ja igrati igru plz popravi igru plz
Ovo je sjajna igra! Igrao sam je tada, ali onda je postalo malo dosadno. Sama igra je super, ali mislim da treba više ažuriranja kao što su nove karte, više opcija, pa čak i dodavanje skinova! Volio bih to vidjeti. U svakom slučaju, bravo Bloop Games!
Kako je siromašni turski dječak postao "svjetska faca" - Biznis ...
U redu, instalirao sam ga, svidio mi se i nastavio igrati. Ali ne mogu baš igrati jer me to stalno izbacuje iz utakmice usred igre. Stalno piše "Provjerite vezu itd." Iako je moj WiFi bio prilično dobar.. Igra mi se jako svidjela, ali nisam mogao dalje napredovati.. popravi ovu grešku i promijenit ću ocjenu. (stvarno ga želim promijeniti)
Hema Fresh Food, Guandi Gang, Dashi Subway Station ...
Samo je dosadno, nema se što raditi
Ali doslovno morate isključiti krađu ubija. Bilo bi puno zabavnije. Sve je u redu, ali ta kill steal me natjerala da deinstaliram igru.
Lijepa igra, pomalo slična bullet ligi, ali ova igra ima puno potencijala, a sviđa mi se i crtana grafika, igra ponekad može biti problematična, ali je ok, a i kontrole su također u redu🙂
Igra nam je dobra, ali na mom Huaweiju Nova 3i ima ekstremnih padova i zaostajanja okvira, zbog čega se igra ne može igrati.
Razlog je akcija inspirirana Instagram profilom Kylie Jenner, ... A post shared by EGG GANG (@world_record_egg) on Jan 4, 2019 at 9:05am
vrlo dobra igra, ali postoji toliko mnogo oglasa više oglasa kao isti oglas kada pobijedim u svakoj igri
Toliko je zaostajala da uvijek pričam riječi o mojoj vezi kad imam kao uvijek 5 crtica što misliš🤬🤬🤬 i molim te želim igrati ovu igru sa svojim bratom Bogom pa nam omogući da dodamo prijatelje
Food Gang Action hhqt
To je stvarno cool igra, skupljajte hranu, kupujte hladnjake da vidite hranu za koju postoje svakodnevni izazovi
Dao bih 5, ali ne mogu igrati sa svojim prijateljima i trebalo bi biti više od 2v2
Prilično zabavna igrica, ali je suuuuper teško besplatno igrati, pa, igrati ovu igricu, ali zašto nema opcija za promjenu grafike?? Ne možete jednostavno imati grafiku uvijek postavljenu na maksimum bez načina da je promijenite i očekivati da će svi dobiti glatko igranje. Kao, ozbiljno, ovo je mobilna igra, a ne neka prestižna PC pucačina.
preuzimanje datoteka Food Gang .apk za Android. Food Gang · preuzimanje datoteka Do Not Fall .io .apk za Android. Do Not Fall .io.
Ova igra je tako cool! Kad sam instalirao aplikaciju, samo sam je htio igrati jer mi je bilo pomalo dosadno tijekom karantene. To je tako sjajna igra jer je možete igrati satima i nikad vam nije dosadno, a likovi izgledaju prilično slatko! Postoji jedna stvar zbog koje sam nekako tužan. Nekako bih volio da postoji mod u igri u kojem se možete igrati s prijateljima na privatnom serveru.
Zabavno je, preporučam ga mnogima, ali smatram da mora biti više, kao što su klanovi ili klubovi ili višestruki načini igre, više karata. Samo je pomalo bljutav.
To je pristojna igra, samo mi se ne sviđa kako gledate dodatke svaki put kada želite hladnjak, oslobodite hladnjake i treba im vremena da se otključaju. Ipak dobra igra
Dobra je igra, ali za mene ima 3 zvjezdice jer kasni ako je itko može popraviti, molim vas učinite to
Bilo je jako zabavno, ali ako je kralj bio availebell bilo je jako bolje..... btw ponekad zaostaje na nekoj od mapa i nije problem mog telefona, već iz igre jer moj telefon je note 10
Vrlo je zaostao izuzetno zaostao
Super
sviđa mi se igra, ali se ne ažurira puno pa je zato niska stopa
Food Gang Akció svd
To je tako kul igra da je ono što smeta su reklame koje ne možete ni preskočiti, ali je i dalje kul igra.
Ne možeš se igrati s prijateljima (skidam jednu zvjezdicu) i kad god dobijem 3 zvjezdice da otvorim frižider moram pogledati oglas (skinuti još jednu zvjezdicu)
Želim ovo izvanmrežno i igranje s botom će biti lijepo pa vas molim da u sljedećem ažuriranju napravite offline način rada🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺
Food Gang je akcijska igra koja je nedavno objavljena na mobilnim platformama Android i IOS od programera Bloop Games. Igra je potpuno besplatna i već je
Sviđa mi se ova igra. Imam skoro sve likove, ali trebali biste popraviti neke statistike likova
Previše zaostaje
Novo Akcija. kn2 819.15 ... Wifi LCD Smart Wall Light Switch Potrošnja energije 1/2/3 Gang 4 In 1 Home Switch Radi Alexa Google Home Za Apple Homekit.
Odmah preuzmite aplikaciju Food Gang za Android u prodavnici Aptoide! Bez dodatnih troškova. Ocena korisnika za aplikaciju Food Gang: 4.5.
Previše kašnjenja nije glatko
Najbolja igrica 🙄🙄
Dobra igra općenito, ali uz mnogo oglasa
Igra se radi. Potrebno je puno WF-a, ne mogu je igrati pa je to online. 🤔 da uzmem taj matsh od WF-a mislim da uopće ne
Previše dodavanja po jedan nakon svake utakmice pa je to zabavna igra pa sam stavio dvije zvjezdice
Sviđa mi se IGRA, likovi su tako SLATKI i nije me briga za reklame, ali tvoja igra JE NAJBOLJA
Opcija zahtjeva za nagradu ne radi za mene.
Ova igra je nevjerojatna i zabavna za igranje. Uzeo si brawl stars i riješio probleme. Za razliku od Brawl Starsa, likovi su brzi i brzi. Svaki lik se također osjeća uravnoteženo. U ovom slučaju, jednostavnije je svakako bolje. Također, likovi su preslatki.
Možete li barem staviti više mini igrica, a ne samo pucanje, tako da kao većina pobjeđuje onaj koji pojede najviše hrane
Sviđa mi se ova igra, ali kad sam u ovom meču jako zaostaje
ne
Bilo bi bolje kad bi bio multiplejer
gamemetrash misije Tom pinnapple pizza bundeva ta misija je namještena dečki ne igraju igricu njena namještena daje vam reklame u svakoj rundi i gubio sam svo svoje vrijeme preuzimajući ovu igru i bio sam uzbuđen, a onda se pokazalo da je TRASH GA mm e
Izvrsno, ali kada otključate razinu na liku, čini se da je ne možete koristiti u bitci
Dobra igra, ali ovoj igri dodajte izvanmrežni način rada
Food Gang Akció svd
Sonic Dash 2: Sonic Boom Arkade mwo
Dobra igra