Post by miathorpieharhui on Mar 12, 2022 9:34:55 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Injustice: Gods Among Us ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Injustice: Gods Among Us IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ koodid veavad kulda ▞▞▞
▞▞▞ Injustice: Gods Among Us 2022 version ▞▞▞
Mulle väga meeldib
Se voiks kangelased ara saveda kuna mul oli 3 gold herot
Üli lahe mäng
Bankrupt Demon कार्रवाई iqvm
5
See on hea
Seal on palju vigu, halbu tõrkeid, see lööb mind alati mängust välja. Warner bros, palun parandage see, see hakkab ärritama.
Tea, mis sellel uuel hooajal matšidega juhtus, aga ma kaotan eelmisel nädalal viis korda nii sageli kui varem ja lõpetan mängimise. Enam pole isegi tasuv võita
Mänginud aastaid ja kulutanud palju raha. Siis ühel päeval login ma areenile sisse ja see teatab, et konto on peatatud. Abipilet ei tee midagi, ei seleta midagi lihtsalt ei, sa oled perses, aitäh millegi eest. Halvim turvalisus rakenduses, täielik aja- ja raharaiskamine.
Jäin maha, siis polnud klienditeenindusest abi, kui proovisin saada seda, mille eest maksin. Kui soovite mängu, kus tugi ei aita teid, kuigi annate neile kogu vajaliku teabe, on see mäng teie jaoks. Ma ei osta selle mängu jaoks enam kunagi midagi
Väga lahe mäng! Mulle meeldib. 😇
See on lahe mäng
See on väga väga äge mäng
hea mäng ma armastan seda 👏
Ei tööta, peale videot läheb kinni 😒
Mäng ise on suurepärane, aga miks sa peaksid looma nii suure mängu, et see võtab inimese seadmes 2,6 gigabaiti?!!!! Selle allalaadimiseks pidin kustutama nii palju oma laule ja pilte ning faili suuruse tõttu põhjustas see minu telefoni tarkvaraga mitmeid probleeme. Kohutav.
Ma ei salvestanud oma andmeid pärast nädalatepikkust mängimist ja mängule raha kulutamist. Kui ma saaksin sellele alla 1 tärni anda, siis ma oleksin väga ärritunud ja pettunud pärast seda, kui olin mängule nii palju aega kulutanud. Ja kõik mu edusammud lähtestati, mitte kunagi enam...
Se on väga hea mäng
Pole veel seda mängind aga jah tundub hea
P2ris hea lolllololllolllo yolo
Super
Mängul on kohati palju küsitavat mehaanikat ja võrgurežiim tõesti haiseb 5k terviseerinevus on pronksist rumal...
Mulle meeldis see mäng, kuid tõrked ajavad mind välja!! Mul oli 27500 krediiti ja ma kustutasin mängu. Samal päeval laadisin mängu uuesti alla ja see viis mul 14600 krediiti ja ma olen nende tõrgete peale liiga vihane! Palun paranda need 🙏
Norm graafika
Kui saate oma esimese kuldse tegelase, saab see mäng see, aga kui saate oma 3. kuldtegelase, muutub see VÄGA raskeks
lendav
Parim mäng, mida seni mänginud olen!
Kas see on netiga
Ma olen juba aasta aega mängind ja mul on batman
Lahe
Injustice: Gods Among Us Δράση jlm
Täitsa jama
Norm
Injustice: Gods Among Us Laga taez
Kohe peale videot läheb mäng kinni -.-