Post by miathorpieharhui on Mar 12, 2022 9:44:17 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Puppy Diary: Epic Match 3 Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Puppy Diary: Epic Match 3 Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ csaló kód generátor arany ▞▞▞
▞▞▞ Puppy Diary: Epic Match 3 Game 2022 version ▞▞▞
Unalmas és túl sok hirdetés.
Szörnyű játék. 5-ször kifizettem a tételeket, levettem a számlámról és SEMMIT! Az elején 5 csillagot adtam rá, de most nem. Elkerül!!!
Nagyon pihentető és élvezetes játék
Unalmas
Mikor adnak hozzá több fejezetet? Csak 900 szint van benne?? Szomorú. Tetszik a játék, de egy-egy fejezet hozzáadása egy kicsit szomorú oldal. Miért nem tud többet hozzáadni? Meddig kell várnom a 23. fejezetre? Tetszik a játék, csak nem érdekel havi 1 fejezet. 23 itt és elment.
Puppy Diary: Эпичная три в ряд Казуальные jrq
Jó játék ezt csinálni, szerintem jobb használni fiatalabb generációnak, szerintem jobb, ha a fiatalabbak megtanulnak csinálni, akkor néznek mindent és hallgassák meg, mi az, és ha kutyabarát, akkor az is jó
Nem tudok csatlakozni egy csapathoz, unalmas a túl sok hirdetés miatt.
Ez a játék. Szórakoztató és pihentető, nagyon szeretem játszani...
Escape Bubble Nuotykių glq
A játék lefagyott a 3. szint felénél, és nem válaszol
Még mindig nem tud csatlakozni egy csapathoz, miért!
nem rossz
Nem tetszett @ all.
A most indult hűvösnek eddig újra kell tudnia csinálni a szakaszokat, ha három csillagot nem sikerült elérni
Szeretek játszani ezzel a játékkal, amikor munkában vagyok a szünetben, vagy ha vasárnap nincs munkám. Amikor reggel felkelek, amikor munkába készülök, ezt a játékot játszom. Minden reggel 5:30-kor kelek, és amíg az utazásra várok, hogy munkába vigyek, játszom a játékot.
Puppy Diary: Epic Match 3 Game Εύκολα uac
Nem kezdeném elölről
Javítsa ki a hibáit. Amikor egy szinttel kezdődő szabad mozgást adsz hozzá, az lefagy. Be kell zárnia az összes lapot, újra kell indítania a játékot, és elveszíti az ajándékokat.
Tudom, miért van szükség a hirdetésekre, de ez TÚL SOK! Több reklámot néz, mint játékot! Ráadásul az összes extrát, például a csapathoz való csatlakozást, stb. nem tudod megtenni, mert SENKI NEM JÁTSZ! Túl gyerekes!
Szórakoztató játék. Élvezem a játékot
Egy jó játékkal órákig el lehet játszani ezt a játékot, és ez pihentető, jó dolog a gyerekeknek, amikor az ajtóban vannak, amikor esik és fúj a szél.
Befejeztem a lvl 801-et, most az új fejezetekre várok. Kétszer elértem az 1. helyezést a versenyen, a Jam city Genie & Gem-hez hasonló rejtvény nagyon könnyen tisztázható. Ha extra boosterre van szüksége, meg kell néznie a hirdetéseket a rejtvény törléséhez és elkészítéséhez. 1. a versenyen, mint én.
Csodálatos játék kiváló és nagyszerű ez is szórakoztató, vicces
Szuper játék, jó szórakozást a játékhoz!!!!Aranyos és jót tesz az agyadnak, a kezednek és a szemednek
Belefáradjon az erőszakos gyilkolásba és a játék újraindításába gyakorlatilag minden szint után, mert a hirdetések nem skálázódnak megfelelően ennél a játéknál, és nem lehet kilépni belőlük...
Jó móka, de túl sok segítség. Tudom, hogyan kell játszani az összes játékot, mert bizonyos értelemben mindegyik ugyanaz. Köszönöm ☺️😊
Egyelőre nem volt túlságosan pénzkimerítő vagy zavaró. A Kills time és a hirdetésnézési idő hasonló a hasonló játékalkalmazásokhoz.
Megvolt, aztán elkezdett nem működni...
Élvezd a játékot, színes és egyszerűen játszható 👍
Jó játék túl sok reklám Nagyon szeretem ezt a játékot. Főleg, hogy minden rejtvényt meg tudok nézni, hogy feljavítsam a hirdetéseket, de amikor az egyiket nézem, nem akarok egy másikat nézni. Én sem akarok 2-3 fordulatot nézni. Próbáltam elviselni, de egyszerűen nem megy. Az utolsó hirdetés még a záró lapon is felbukkant. Egy javaslat rövidebb vagy kevesebb hirdetést készíthet. Az értékelésemet 1-re módosítottam a kapott válasz miatt. Egyetlen másik játékban sem volt olyan sok hirdetés, amivel fizetni kellett érte.
Eddig jó
A szintek könnyen és szórakoztatóan játszhatók.
Szeresd ezt a játékot! Grafika, játékidő, ajándékok, minden!!!!
Sok hirdetés van a játékban, hogy élvezze, kérjük, vegyen néhányat out.will élvezni fogja. Lehet, hogy 4-est vagy többet adtak volna rá.
Puppy Diary: Epic Match 3 Game Įprastos temos plm
Csak most kezdődött x
Aranyos kis játék szép grafika, igaz most kezdtem remélem, hogy továbbra is ilyen marad! ❤️❤️❤️❤️
nem bánom egy-két hirdetést, de túl sok hirdetés van, van egy hirdetés szint után, és akkor azt akarják, hogy ajándékokat nézzen, ami őrültség. Nem hiszem, hogy így van.. szeretem a játékot, de nem az összes hirdetések... azon gondolkodik, hogy törölje az összes hirdetést
Olyan aranyos és színes. Szeretem.
Nagyon jó játék
Tetszik a játék, de 24 óra kihagyás után abbahagyta az életem feltöltését, és még mindig nem volt életem, amivel játszhatnék, ezért töröltem
Puppy Diary: Epic Match 3 Game Casual wocx
Imádom a játékot.
Nagyon aranyos és imádnivaló a játék, meg kell mosolyogtatnia.
Eddig szórakoztató és pihentető volt. Ez egy aranyos játék.
TÚL SOK HIRDETÉS! A játék rendben van. De néhány hirdetésnek mennie kell.
Jó játék .. 2 sok hozzá .
Szeretem ezt a játékot. Minden nap játszom vele. Kiváló játékmenet és csodálatos aranyos karakterek. Minden kiválóan működik, gyorsan betöltődik, és ha megnézi a hirdetést, ingyenes bootert kap COME PLAY