Post by miathorpieharhui on Mar 12, 2022 9:47:18 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Wild Panther Sim 3D ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Wild Panther Sim 3D IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ кодови неограничен ресурс ▞▞▞
▞▞▞ Wild Panther Sim 3D 2022 version ▞▞▞
Игра је сјајна, али можете ли додати дугме за седење или бучање које можете да користите било када? Оценићу 5 звездица ако ово додате
То је добра игра, али ставите неке животиње попут лавова, зедра, гиффара, кенгура и неких других дивљих животиња. И додајте још локација и шефова који ће бити забавни за играче и додајте дијаманте и друге игре које имате.
У почетку сам волео игру и једва сам чекао да направим породицу, добијем младунче, добијем још једно младунче итд. Графика је одлична, али је стварно постала помало досадна, увек иста. Ако желите симу са животињама, предлажем сим Симу за живот паса на мрежи, који има много више ствари које треба урадити, места за истраживање и занимљивији је, али и прилично сличан овој игрици. Вилд Пантхер Сим је игра коју играте када немате шта друго да радите
Wild Panther Sim 3D Simulator uei
Волим то, али бих волео да је као симулатор пуме и да има снежни континент. Осим тога, ово је одлична игра! Молимо вас да направите више симулаторских игара јер су ваше игре невероватне!
Ова игра је јако лоша😡
Најгора игра икада направљена на свету игра за смеће, немојте је преузимати
Добра игра постоји само један проблем када видите назад да трче као будала.
Волим црне пантере!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Wild Panther Sim 3D Simulation cyy
Не жели да се репродукује на мом телефону
трепери кад пада киша, не волим то
Горила ће те убити тако да не будеш имао прилику да је убијеш!👿👹👺💀
ТО ЈЕ БИЛА НАЈГОРА ИГРА КОЈА ЈЕ ИКАДА ЖЕЛЕЛА ДА ИДЕ НА ОНЛИНЕ!!!!!!
Имам толико беба
Веома је невероватна и лепа Добра графика Авантуристичка и пуна љубави Волим је. То је најбоља игра икада. Молимо креирајте још оваквих
Ово је прелепа игра због свог малог простора, веома је заразна и има лепу игру
Волим ову апликацију, али само мужјак или женка достижу тај ниво од рођеног младунчета, плз само једна особа може да достигне тај ниво који је рођено младунче. али у овој игри обе мушке женке могу достићи исти ниво тако да се роди младунче.
Одлично и превише добро за речи јер сам имао ову игру раније и била је одлична јер нема реклама што је добро и волим ову игру. Сада не могу да спустим телефон!!
Свиђа ми се, али да ли бисте могли да направите сим диносауруса, то би било супер и могли бисмо да се претворимо у различите диносаурусе.
Wild Panther Sim 3D სიმულაცია atoz
Мислим да је то добро, али мислим да сте ви и грабежљивци мало пребрзи.
Забавна игра, али превише је лака и брзо се завршава, тако да желим да јој додате још нивоа и додате функције као што је Стелф режим, могло би бити забавније када се приближавате плену
Ова игра је била заиста досадна и мало заостала
Ова игра није добра, много лоша
Обозавамм ову игрицууууу!!!!!!!!!!!!!!!!
Волим то и графику
Лепа је игра, нема кашњења, грешака или било чега што ме нервира и настави са добрим радом и нема реклама, али када се искључи Вифи -в-
Сјајна игра и молим вас да у игрицу додате скривени режим и укључите режим у којем можете да се играте са својим младунцима и пленом
Направите симулатор гигантосауруса
Какво супереееее гааааааме
Направио је грешку у целом таблету и због тога ми је батерија пала на 0%. Осим тога, нисам могао ни да укључим игру. Потпуно не препоручујем. :-(
Mountain Climb 4x4 : Offroad Car Drive Utrka ppq
Волим ову игру! Некада сам је играо СВЕ време. Али једини разлог зашто сам га обрисао је тај што нема мултиплаиер!!! 😤 молим додајте мултиплаиер!!!
Свиђа ми се, свиђа ми се младунче
Желим још бебе
Игра није лоша али се не игра на мом телефону
То је заиста забавна игра, али олуја је на сваких 30 секунди или сваког минута😢😢😢
Дајем петицу јер зашто бисмо додали шешире и одећу која само доноси сву забаву у томе да буде пантер, зове се дивљи Пантер Сим 3Д зашто би тамо носили одећу дивљих животиња, али да додају још једног члана породице осим тога Мислим да не би требало да додамо мултиплаиер и какве би шефове додали змајеве, мислим да се тако нешто не би уклапало у игру, да, то је моје резоновање
гхјанд тренутно не сме да се игра са голим девојкама тако што им скида хаљине једну по једну
радије се бавим лукавим занатом
Било је тешко контролисати и уопште није тако забавно. Не бих препоручио.
Ово је једина игра коју имам, супер је, волим је
Свиђа ми се игра, али не свиђа ми се како је плен ТАКО тешко ухватити, молим те, олакшај га, а такође нема много скинова за бирање, молим те, али ми се свиђа игра😀
добра игра, али не могу све животиње јести заједно